Arriba la mostra gastronòmica “TastABlanes”

TastABlanes - Mostra Gastronòmica
TastABlanes - Mostra Gastronòmica. Foto: Aj. Blanes

Aquest proper cap de setmana se celebrarà la tercera mostra gastronòmica “TastABlanes”, un esdeveniment que pretén, tal com el seu nom ja indica, oferir als blanencs i visitants un tast de plats creats per una vintena de restaurants i locals de restauració.

L’acte, que s’iniciarà dissabte 8 de juny a les 19.00 hores i que té previst allargar-se fins a la 01.00 de la matinada, s’arreplegarà al voltant del Passeig de Dintre, on s’instal·laran diferents taulells amb els plats que s’ofereixen. L’any passat, es van arribar a servir centenars de plats d’una gran varietat. Des d’empanades, croquetes, pintxos, crepes… Fins a plats totalment elaborats. Tot, per un cost d’entre 1,5 i 4 euros.

“TastABlanes” és una iniciativa que pretén posar en valor els atractius de Blanes i també l’oferta gastronòmica de la zona. El projecte està organitzat per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes i l’Associació d’Hostaleria de Blanes. A més, compta amb el suport del Jardí Botànic Marimurtra, el Club de Vela Blanes, Dofi Jets Boats i el Parc Pinya de Rosa.

Altres activitats lúdiques durant el cap de setmana

A banda de la mostra gastronòmica, durant el cap de setmana també s’han programat altres activitats destinades a tots els públics. Durant els dos dies del cap de setmana, es podrà adquirir l’oferta de 2×1 en tots els viatges que ofereix Dofi Jets Boats. La mateixa oferta, també estarà disponible en les entrades del Jardí Botànic Marimurtra i del Parc Pinya de Rosa.

D’altra banda, també dissabte, s’ha programat una visita guiada de 19.00 a 20.30 hores organitzada per l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Blanes i titulada “Ruta dels Americanos”. El Club de Vela de Blanes també celebra dissabte diverses activitats incloses al Marina Day. D’entre l’àmplia oferta que proposa, una de les activitats més recomanades és la visita a la reproducció de la “Nao Victoria”, una rèplica del vaixell que va donar la volta al món durant el segle XVI.

Per acabar, l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat ha preparat per la tarda del diumenge una festa familiar que tindrà lloc a la plaça dels Països Catalans, de les 17.00 hores a les 20.00 hores. L’Hola Família! comptarà amb un espectacle musical organitzat per RAC 105 i envoltat de moltes sorpreses, sobretot pels més petits.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*