Aspronis presenta el seu primer calendari solidari

Presentació del calendari solidari d'Aspronis. Foto: Aspronis
Presentació del calendari solidari d'Aspronis. Foto: Aspronis

La Fundació Aspronis ha presentat el seu primer calendari solidari amb el que pretén finançar les despeses del viatge a Abu Dhabi de dues esportistes del Club Esportiu, Rosa Sánchez i Susana Becerra, per participar als Jocs Mundials Special Olympics el proper mes de març.

Aquest és el primer calendari que la Fundació ha elaborat amb l’objectiu de “captar fons per a finalitats de caràcter just i solidari que donin més oportunitats a les persones per a la seva inclusió”, segons expliquen des d’Aspronis en una nota de premsa. A partir d’ara, però, Aspronis elaborarà un calendari de forma anual.

L’estada als Emirats Àrabs durant els Jocs l’assumeix l’organització però les jugadores han d’assumir els desplaçaments, que tenen un cost molt elevat. El calendari té un preu de venda de cinc euros i la recaptació que s’aconsegueixi també servirà per a la compra de material per al club i el transport del 2019.

El calendari ha comptat amb la col·laboració d’esportistes d’elit de les disciplines en què entrenen els jugadors del Club Esportiu El Vilar d’Aspronis com Marta Marrero en pàdel, Àngel Mullera en atletisme o el porter del FC Barcelona Lassa en hoquei, Sergi Fernández, entre altres.

La presentació del calendari també ha servit per donar el tret de sortida a una exposició de fotografies del calendari, del making off, la història del Club Esportiu i material divers que es podrà veure fins al 7 de gener a la Biblioteca Comarcal de Blanes.

 

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*