Avui comencen els seminaris de formació de El Centre – Eix de Negoci del 2019

Seminari de formació al Centre - Eix de Negoci
Seminari de formació al Centre - Eix de Negoci

El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners enceta aquest dimecres el cicle de seminaris de formació adreçats a emprenedors i empreses de la comarca. L’encarregat d’obrir la primera tanda de seminaris és el coach David Alberca, amb la sessió Aprenent a ser emprenedor, orientada a explixar les competències personals necessàries per ser emprenedor. També es posaran en valor aspectes que permetran als assistents descobrir-se a ells mateixos i les seves motivacions, a preveure i reconduir errors i visualitzar el seu futur com a persona emprenedora.

Durant el gener hi ha previstes dues sessions més: una sobre gestió de la marca personal, que anirà a càrrec de Joan Canal; i una altra sobre Instagra,, Facebook i Whatsapp per empreses impartida per Josep Lluís Vidal i Judit Cano.

Durant el mes de febrer hi ha previstes tres sessions: Càlcul de marges comercials, a càrrec de Salvador Figueras; Com elaborar butlletins: El mailchimp, que anirà a càrrec de Gemma Cots; i Finances per a no financers a càrrec de Jordi Juanola.

Aquesta primera tanda de seminaris formatius portarà al març quatre sessions més: Fiscalitat Bàsica per a autònoms, impartida per Mercè Julià,; Vendes per a no comercials, a càrrec de Carles Martí i Màrqueting d’atracció que anirà a càrrec de Martí Juanola. La darrera sessió que s’ha programat per aquest trimestre 11 d’abril sobre com Guanyar visibilitat a Internet i anirà a càrrec de Josep Lluís Vidal i Judit Cano.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*