Avui es recupera el servei de tren entre Blanes i Maçanet

Autocars Substitució Trens RENFE
Avui es recupera el servei de tren entre Blanes i Maçanet. Entre Blanes i Malgrat hi ha un servei de bus. Foto: Aj. Blanes

Aquest dilluns Renfe recupera el servei de tren entre les estacions de Blanes i Maçanet – Massanes després de les afectacions que ha patit la línia com a conseqüència del temporal Glòria.

El servei de dilluns a divendres en la Línia RG1 modificarà l’horari en alguns trens entre 2 i 5 minuts sobre l’horari actual i es prestarà entre Portbou/Figueres i Blanes. D’altra banda, la Línia R1 entre Blanes i Maçanet es restableix amb un horari diferent a l’habitual per afavorir l’enllaç amb la línia R11 a Maçanet.

Per altra part, degut a la caiguda del pont sobre el riu Tordera el servei de tren de les línies R1 i RG1 implica que entre Malgrat i Blanes el trajecte s’hagi de fer en autocar.

Reunió de l’alcalde de Blanes amb ADIF, Renfe i la Generalitat

Aquesta setmana també hi ha prevista una reunió de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa i el primer tinent d’alcalde de Mobilitat i Promoció de la Ciutat, Jordi Urgell amb responsables d’Adif, Renfe i Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de la Generalitat. L’objectiu de la reunió és conèixer de primera mà en quin punt es troba la reconstrucció del pont del tren sobre el riu Tordera.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*