Big Mama obre les Nits de Marimurtra 2019

Big Mama a Les Nits de Marimurtra
Big Mama a Les Nits de Marimurtra. Foto: laselva360

Big Mama ha obert aquest divendres al vespre a ritme de blues Les Nits de Marimurtra 2019, el cicle de concerts de petit format que té lloc durant el mes d’agost al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes.

Ha estat un concert íntim en el que la coneguda artista ha repassat temes dels seus 30 anys de carrera musical però també els que s’inclouen en el seu nou disc ‘Party life’ i versions de grans figures de la música negra del segle XX, com Ray Charles o Nina Simone. Tot això, acompanyada al piano per Sister Marion, amb la que Big Mama ha aconseguit formar un duet que ha deixat bones sensacions entre el públic.

Els propers concerts d’aquest estiu seran Menaix a Truà (9 d’agost); Maria del Mar Bonet (16 d’agost amb entrades exhaurides) i Susanna del Saz (23 d’agost).

Els beneficis generats amb Les Nits de Marimurtra es destinen als objectius fundacions de la Fundació Carl Faust -gestora i propietària del Jardí Botànic Marimurtra- que són la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, tal com ha explicat el gerent de la Fundació, Josep Borrell, durant els parlament d’obertura del cicle de concerts d’enguany.

La Fundació Carl Faust és una fundació privada sense ànim de lucre que el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*