Blanes acull aquest cap de setmana la 1a Fira Playmobil

Playmobils gegants a la 1a Fira Playmobil de Blanes. Foto: Aj. Blanes
Playmobils gegants a la 1a Fira Playmobil de Blanes. Foto: Aj. Blanes

El passeig de Mar de Blanes serà l’escenari que acollirà aquest cap de setmana la 1a Fira de Col·leccionisme Playmobil. Es tracta d’un esdeveniment que inclou diverses activitats per a persones de totes les edats tot i que l’atractiu principal seran les parades de col·leccionistes de figures i complements dels ‘cliks’ que es van fer famosos als anys 70 i 80. En total, hi haurà una desena.

A banda d’això, hi haurà els tallers de creativitat, uns espais didàctics relacionats amb la iconografia Playmobil. Entre els tallers, n’hi haurà un d’arts plàstiques, un per confeccionar caretes amb els personatges Playmobil i un altre de maquillatge de fantasia. Altres al·licients seran un photocall de personatges infantils, un sorteig o un parc infantil, entre altres.

Per altra banda, fora del recinte firal, els visitants podran seguir la ruta dels aparadors Playmobil, que consisteix en anar descobrint diversos personatges de gran format amagats en els aparadors dels comerços del nucli històric. En total són una quinzena de figures gegants.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*