Blanes acull aquest dijous la 1a Fira d’ocupació juvenil de la Selva

Fira TreballemGi - Figueres. Foto: Aj. Blanes
Fira TreballemGi - Figueres. Foto: Aj. Blanes

L’edifici de l’antiga escola SAFA de Blanes serà l’escenari aquest dijous de la 1a Fira d’ocupació juvenil de la Selva, TreballemGI. Aquesta és la tercera fira d’aquestes característiques que s’organitza a la demarcació de Girona -les altres dues han estat a Figueres i Girona- i té com a objectiu ajudar a les empreses i entitats locals a incorporar personal jove a les seves plantilles. En total, s’espera la participació de 40 empreses que oferiran uns 80 llocs de treball.

Entre els objectius de TreballemGI també hi ha la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i aconseguir feina. Així, els joves que hi assisteixin hi trobaran un espai amb empreses del sector serveis, la indústria, la hostaleria, la logística, l’alimentació o el tercer sector interessades en la contractació de personal. Les empreses que contractin personal en aquesta fira podran beneficiar-se d’ajuts.

Els assistents també podran participar en cinc tallers i activitats diferents, com el de xarxes socials i elaboració de vídeo currículum per a Instagram, el d’escape room, el de cuina “Vols fer un tastet?” per conèixer els cicles formatius d’hostaleria i turisme, el d’estètica i assessoria d’imatge personal, i un de mecànica de motocicletes. També es podrà consultar l’oferta formativa de diversos centres.

La fira TreballemGI és un esdeveniment que organitza la Cambra de Comerç de Girona i que compta amb la col·laboració de diversos Ajuntaments de la comarca, com ara els de Blanes, Lloret de Mar, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Maçanet de la Selva i Santa Coloma de Farners a més del Consell Comarcal de la Selva i del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*