Blanes acull aquest octubre el Mes del Suquet de Peix

Jornades Suquet de Peix
Jornades del Mes de Suquet de Peix. Foto: Aj. Blanes

Un total d’11 restaurants de Blanes participen en una nova edició de les jornades gastronòmiques del Mes del Suquet de Peix. Es tracta d’una iniciativa promoguda pel consistori blanenc amb el suport de la Confraria de Pescadors que reivindica el passat mariner de la població des de la vessant de la gastronomia.

Els establiments participants proposen durant aquest mes diversos menús amb el suquet de peix com a protagonista. Els preus oscil·len entre els 25 i els 49 euros tot i que alguns restaurants també ofereixen plats dins de la seva carta.

El suquet de peix és un plat tradicional mariner que s’elabora amb diferents tipus de peix i picada. Els cuiners, però, també afegeixen altres ingredients amb segell local, com mongetes del ganxet, mel del Marimurtra o fruita i verdura fresques de les hortes de Blanes.

Les jornades del ‘Mes del Suquet de Peix’ formen part de tres propostes gastronòmiques blanences amb el peix com a ingredient principal. Les altres dues són el ‘Mes del Peix Blau’, que es fa a l’abril, i el ‘Mes de la Gamba’, que es fa al maig.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*