Blanes ajorna els focs fins el 2021

Focs de Blanes 2019
Focs de Blanes 2019. Foto: laselva360

L’Ajuntament de Blanes ha fet públic aquest dimarts al matí l’ajornament fins el 2021 del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava – Trofeu Vila de Blanes per la crisi sanitària del coronavirus. Els coneguts popularment com a “focs de Blanes” havien de celebrar enguany el seu 50è aniversari.

En un comunicat, el consistori blanenc explica que “les mesures de seguretat per evitar el contagi de la COVID-19 fan impossible poder organitzar l’esdeveniment central del 50è aniversari”. D’aquesta manera, tant el concurs com totes les activitats que s’havien previst per celebrar els 50 anys dels focs -amb Quim Masferrer com ambaixador- s’han ajornat fins el 2021.

El que sí se celebrarà és un cicle festiu que coincideixi amb les dates de la Festa Major, una ‘Festa de Santa Anna’ reduïda a menys dies, i adaptada a les mesures de seguretat que marqui la fase de desconfinament vigent en aquell moment. Entre els actes previstos en aquesta festa alternativa hi ha un homenatge a tothom que ha lluitat en primera línia contra la pandèmia. El programa definitiu es coneixerà entre finals de juny i principis de juliol.

El Concurs Internacional de Focs d’Artifici s’havia de celebrar enguany del 21 al 26 de juliol.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*