Blanes cancel·la el 18è Tuning Festival per la pandèmia

Tuning Festival Blanes
Tuning Festival Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha informat en un comunicat de la cancel·lació de la 18a edició del Tuning Festival, Blanes Motor Day 2020, un esdeveniment dedicat al motor que estava previst del 2 al 4 d’octubre. El motiu de l’anul·lació és “l’actual context de la crisi sanitària provocada per la COVID-19” donat que la proposta és un esveniment multitudinari.

Segons expliquen des del consistori, inicialment s’havia començat a treballar amb els organitzadors en un festival alternatiu, que suprimís aquells elements susceptibles de suposar un alt risc sanitari de contagi, i aplicant diverses mesures de seguretat. Finalment, però, la incertesa de l’evolució de la pandèmia ha pesat més i ha fet que el consistori i els organitzadors s’hagin decantat per la cancel·lació. Ara ja es treballa en una edició per l’any 2021.

El Festival Internacional de Tuning ‘Blanes Motor Days’ és l’únic que aplega totes les modalitats del món del motor al sud d’Europa, i ocupa 40.000 metres quadrats de superfície a l’esplanada del costat dels antics pavelló i camps de futbol d’Els Pins. L’any passat va rebre la visita de 24.000 persones, majoritàriament procedents de l’àrea d’influència de Blanes i Barcelona. Els participants van ser més de 900 procedents d’Holanda, Gran Bretanya, Portugal, Andorra i França però també de Catalunya i d’arreu de l’Estat.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*