Blanes celebra aquest abril el mes del peix blau

Jornades Mes del Peix Blau de Blanes. Foto: Aj. Blanes
Jornades Mes del Peix Blau de Blanes. Foto: Aj. Blanes

Blanes enceta nova temporada de jornades gastronòmiques aquest mes d’abril amb la celebració de la tercera edició del Mes del Peix Blau. Enguany hi participen 10 restaurants de la població amb l’objectiu de reforçar la imatge turística del municipi amb la gastronomia com a reclam.

Cadascun dels establiments que hi participen ofereix diferents menús i propostes gastronòmiques per a tots els paladars amb el peix blau com a protagonista. Els preus oscil·len entre les 9 i els 40 euros.

L’Ajuntament de Blanes promociona les jornades gastronòmiques del Mes del Peix Blau amb un tríptic on es recull la llista de restaurants que hi participen i les propostes que ofereixen. Enguany, però, el tríptic també inclou un homenatge pòstum al cuiner blanenc Toni Múrcia, que va morir fa pocs mesos. Múrcia estava especialitzat en cuina marinera i havia col·laborat en els diferents esdeveniments gastronòmics que s’han organitzat a Blanes. Com a homenatge, el tríptic inclou la recepta del cuiner “Serviola amb patates”.

El mes vinent Blanes acollirà les Jornades Gastronòmiques del Mes de la Gamba i a l’octubre tindran lloc les Jornades Gastronòmiques del Mes del Suquet de Peix.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*