Blanes disposa de 300 places d’aparcament gratuïtes més des d’aquesta setmana

Aparcament Antic Camp de Futbol de Sorra de Blanes
Aparcament antic camp de futbol de sorra de Blanes. Foto: Aj. Blanes

Blanes disposa des d’aquest dimecres de 300 places d’aparcament gratuïtes més. L’espai s’ha habilitat on abans hi havia l’antic camp de futbol de sorra del barri dels Pins, a prop de la zona turística i del centre de població, i se sumen a les 1.200 que ja estan habilitades just al costat.

Aquest serà el segon any consecutiu en què l’Ajuntament de Blanes haurà habilitat aquesta zona d’estacionament gratuït. Al 2019, quan la fira d’atraccions es va instal·lar ocupant la meitat de l’esplanada del costat del pavelló, ja es va habilitar perquè compensés la pèrdua de places d’aparcament gratuïtes en aquesta zona.

Una zona d’aparcament molt cotitzada

Aquesta zona d’aparcament, situada a cinc minuts a peu del centre de Blanes, ha estat en el punt de mira de diversos actors.

Des del 2013 s’hi havia de pagar per estacionar en les 1.200 places que hi ha en aquest espai, ja que el consistori havia tret a concurs l’espai d’aparcament. L’explotació del servei la va guanyar l’empresa SABA per cinc anys i el pagament s’havia de fer durant la temporada d’estiu. La concessió va finalitzar el 2017 i no es va renovar, amb la qual cosa aquesta zona d’aparcament va passar a ser gratuïta.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*