Blanes enderroca les grades de l’antic camp de futbol

Enderroc de les grades de l'antic camp de futbol de Blanes. Foto: Aj. Blanes
Enderroc de les grades de l'antic camp de futbol de Blanes. Foto: Aj. Blanes

Les grades de l’antic camp de futbol municipal de Blanes, al barri dels Pins, ja són història. La setmana passada van acabar els treballs d’enderroc de les grades que encara quedaven en peu i al seu interior allotjaven els vestidors, lavabos i el bar de l’antic camp. També hi havia les antigues oficines del club.

Ara, els treballs es concentren en la retirada de les runes i les restes que han quedat després de l’enderroc d’unes instal·lacions en desús fa anys i que s’havien deteriorat notablement, en part per actes vandàlics. Es preveu que les obres s’acabin abans de Nadal.

Des del consistori expliquen que un cop s’hagin enllestit els treballs d’enderroc i retirada de runes, l’empresa adjudicatària haurà de verificar els nivells resultants i el paviment de formigó en el nivell superior. També es construiran graons per salvar el desnivell que hi ha entre els dos antics camps de futbol -el de terra i el de gespa artificial- i s’adequaran les baranes d’obra a la zona de les rampes. Per altra part, està previst es remataran els murs que delimiten els dos camps amb l’exterior.

L’import dels treballs té un pressupost de gairebé 95.000 euros dels quals uns 48.000 els aporta la Diputació de Girona a través d’una subvenció.

El Club Deportiu Blanes, que l’any 2013 va celebrar el primer centenari, va deixar aquestes instal·lacions just un any després per traslladar-se al nou camp a tocar de la ciutat esportiva. Ara, l’Ajuntament preveu recuperar definitivament l’espai de l’antic camp de futbol per realitzar diverses activitats i acollir esdeveniments lúdics i d’entreteniment. Fins ara, en aquest espai s’ha ubicat la fira d’atraccions de la festa major (2014) i el Blanes Motor Days, una fira dedicada al món del motor.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*