Blanes i la Generalitat acorden noves mesures per fer front al conflicte de la zona d’oci nocturn

Reunió de Treball Zona Oci Nocturn
Reunió de Treball Zona Oci Nocturn. Foto: Aj. Blanes

L’Ajuntament de Blanes i la Generalitat de Catalunya han acordat un seguit de mesures per fer front als conflictes que originen alguns clients d’alguns locals de la zona d’oci nocturn, al barri dels Pins. El problema no és nou però el malestar dels veïns ha anat en augment en les darreres setmanes. La setmana passada unes 300 persones es van manifestar per reclamar a l’Ajuntament que adopti mesures per posar fi al problema.

Segons fonts municipals les mesures acordades entre el consistori i la Generalitat es faran públiques quan s’hagin acabat de consensuar amb tots els actors implicats. Des de l’Ajuntament, però, es mostren optimistes i, en una nota de premsa, expliquen que “s’espera que puguin donar fruits de manera efectiva”.

Les mesures acordades són de caràcter policial, legislatiu i de normatives municipals. En alguns casos serà el mateix Ajuntament el que les posi en marxa i, en d’altres, la Generalitat. D’aquí uns dos mesos Ajuntament i Generalitat valoraran els fruit de les noves mesures.

Per altra part, ja ha tingut lloc una reunió amb representants d’alguns establiments de la zona d’oci nocturn per parlar dels conflictes. Hi ha prevista una altra reunió amb els empresaris que gestionen tres de les discoteques de la zona.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*