Blanes, Lloret i Tossa suspenen el carnaval de la Costa Brava Sud de l’any vinent

Els Ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa han decidit suspendre la propera edició del Carnaval de la Costa Brava Sud, que s’havia de celebrar el febrer de l’any vinent. La resolució l’han pres aquest matí després d’una reunió telemàtica que han mantingut els representants dels tres consistoris.

La raó de la suspensió no és una altra que el repunt dels contagis per coronavirus de les darreres setmanes. Una de les principals mesures que s’estan prenent a tot el país és no promoure la celebració d’actes públics o privats que signifiquin una acumulació de gent. Els tres Ajuntaments treballen amb la previsió que de cara al proper febrer aquesta situació encara no pugui estar controlada al 100%.

El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, Albert Sanz, s’ha mostrat contundent: “en aquests moments cal posar per davant la salut de les persones abans que res. L’acte central del Carnaval de la Costa Brava Sud, les rues que apleguen colles d’arreu del territori, sumen 120.000 espectadors entre Blanes, Lloret i Tossa, un volum de gent que suposa un risc de possibilitats de contagi que no s’ha de promoure de cap de les maneres”.

L’any 2022 serà la 10a edició del Carnaval de la Costa Brava Sud.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*