Blanes presenta el dispositiu de seguretat pels focs

Presentació Dispositiu seguretat focs de Blanes
Presentació Dispositiu seguretat focs de Blanes. Foto: Aj. Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha presentat aquest dijous el dispositiu de seguretat per al concurs de focs artificials que tindrà lloc a la població del 23 al 27 de juliol i que s’espera porti a la població més de mig milió de persones entre tots els dies, sobretot divendres i dissabte.

El pla de seguretat està format per un conjunt de mesures incloses en el Pla d’Autoprotecció de la ciutat i el Pla de Seguretat i Emergències al que s’afegeixen les mesures específiques dels Mossos d’Esquadra pel nivell 4 d’alerta terrorista, vigent des de fa quatre anys.

En total es mobilitzaran cada dia més de 200 efectius entre policia, bombers, protecció civil, tècnics sanitaris, així com equips de suport, emergències, intervenció i logística.

Pel que fa a la gestió del trànsit -i per garantir la circulació dels vehicles d’emergències en cas que fos necessari- la Policia Local desplega un màxim de 34 efectius en un sol dia per aplicar mesures especials de circulació entre les 7 del vespre i la mitjanit.

Per altra part, una de les novetats d’enguany és la redistribució de les places d’aparcament de la zona de l’esplanada del costat de l’antic pavelló, molt a prop de la zona on té lloc l’espectacle dels focs. Aquesta redistribució permetrà disposar d’un miler de places d’aparcament donat que s’ha aprofitat l’espai de l’antic camp de futbol i s’ha reorganitzat la distribució de la fira d’atraccions.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*