La línia 7 del bus urbà de Blanes funcionarà tot l’any

Línia 7 del bus urbà de Blanes. Foto: Aj. Blanes
Línia 7 del bus urbà de Blanes. Foto: Aj. Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha anunciat que la línia 7 d’autobús urbà que uneix el barri dels Pins i el Port -els dos extrems de la població- funcionarà a partir d’ara durant tot l’any.

Fins al moment, aquesta línia de bus només funcionava durant la temporada turística però el consistori ha rebut diverses sol·licituds per part dels veïns d’Els Pins i s’Abanell i també de la zona del Port. Aquestes demandes feien referència, sobretot, a que les persones grans no disposaven d’un transport públic per desplaçar-se a l’ambulatori del barri de La Plantera.

La freqüència de pas del bus de la línia 7 continuarà sent de 30 minuts. Els horaris, però, variaran en funció de la temporada de l’any. Actualment el servei es presta des de quarts de 9 del matí fins les 8 del vespre, amb un tall entre quarts de 2 de la tarda fins quarts de 5 de la tarda. A partir del 24 de juny fins l’11 de setembre l’horari de pas també començarà a quarts de 9 del matí, però finalitzarà a quarts d’11 de la nit, i de manera ininterrompuda al migdia.

Un cop finalitzi la temporada d’estiu, l’Ajuntament es reunirà amb les associacions de veïns dels barris per on passa la línia 7 per fer un balanç del servei.

El cost de la mesura per al consistori blanenc és d’un màxim de 80.000 euros però l’import que facturarà l’empresa de transport serà la diferència entre la despesa real i els ingressos obtinguts amb la venda de bitllets.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*