Blanes suspèn definitivament el cicle ‘Cinema als barris’

Cinema als barris
Projecció Cinema Can Borell. Foto: Aj. Blanes

Blanes ha decidit suspendre l’edició d’enguany de l’activitat Cinema als barris per la pandèmia del coronavirus. Inicialment la tercera edició de Cinema als barris havia de començar el 28 de juliol però amb els primers rebrots del coronavirus es va decidir ajornar fins que finalment l’Ajuntament ha comunicat la seva suspensió.

La que hagués estat tercera edició de ‘Cinema als Barris’ incloïa un total de sis pel·lícules que s’havien programat amb caràcter setmanal des del 28 de juliol fins l’1 de setembre. Cada dimarts un veïnat diferent del municipi hagués acollit una projecció a l’aire lliure d’una selecció de films estrenats en aquests dos darrers anys.

Així, entre les pel·lícules que s’havien programat hi havia des de les biopics ‘Yuli’ i ‘Bohemian Rhapsody’ fins al musical ‘Ha nacido una estrella’, passant per la pel·lícula de dibuixos animats ‘Hotel Transylvania 3’, entre altres.

Les projeccions estaven previstes a Mas Florit, Quatre Vents, Racó d’en Portas, Residencial Blanes, Dintre Vila i la Carretera de Lloret-La Pedrera.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*