Blanes també suspèn la festa major i la fira d’atraccions

Després de l’anunci de la suspensió de la festa major de Santa Cristina de Lloret de Mar ara ha estat l’Ajuntament de Blanes el que ha anunciat també la suspensió de la festa major de Santa Anna. Segons un comunicat del consistori, la festa queda suspesa pels “nous brots localitzats a comarques gironines i al voltant de l’Àrea Metropolitana de Barcelona”. També queda suspesa la Fira d’Atraccions que precisament s’havia de començar a instal·lar aquest mateix dilluns.

La decisió s’ha pres aquest mateix dilluns, després d’una reunió d’urgència convocada per l’equip de govern. L’Ajuntament de Blanes ja ha informat a totes les entitats i persones implicades en la celebració de la festa. Els actes que estava previst celebrar durant els propers dies s’ajornaran i es tornaran a programar perquè tinguin lloc en d’altres dates.

La Festa Major de Santa Anna estava previst que es celebrés el proper cap de setmana, des del divendres dia 24 fins al diumenge 26 de juliol. La Fira d’Atraccions havia de posar-se en marxa a partir del proper divendres 24 de juliol.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*