Blanes tindrà un servei de bus directe amb Barcelona

Blanes tindrà un bus directe a Barcelona
Blanes tindrà un bus directe a Barcelona. Foto: Aj. Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha anunciat la posada en marxa d’una nova línia d’autobús directe amb Barcelona a partir del proper 16 de març. Es tracta d’una mesura que busca paliar els problemes de comunicació de la població amb la ciutat de Barcelona arran de la caiguda dels dos ponts sobre el riu Tordera durant el temporal Glòria i que encara trigaran deu mesos en reconstruir-se.

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa ha fet una valoració positiva de la notícia però ha dit que “hagués estat millor saber-ho abans i no pas assabentar-nos en una reunió”, en referència a que la posada en marxa del servei es va comunicar al batlle blanenc durant una reunió a Hostalric amb els delegats territorials del Govern a Barcelona i Girona.

Els detalls del servei, com els horaris, el nombre de serveis per dia i les parades, s’acabaran de concretar en els propers dies. Per altra banda, en els propers dies també s’ha de saber si finalment es millorà el servei de la línia d’autobús que actualment enllaça Tossa de Mar amb Lloret de Mar i Barcelona però sense parada a Blanes.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*