Blanes torna a penjar la pancarta que reclama la llibertat dels presos

Blanes torna a penjar la pancarta que demana la llibertat dels presos
Blanes torna a penjar la pancarta que demana la llibertat dels presos. Foto: Aj. Blanes

Aquest divendres al matí l’Ajuntament de Blanes ha tornat a penjar a la façana del consistori la pancarta que reclama la llibertat dels presos independentistes. Segons un comunicat de l’Ajuntament, aquesta setmana el nou equip de govern – ERC + Comuns- va decidir que “s’havia de restituir en compliment de l’acord de ple que va aprovar, amb la majoria de les forces polítiques que hi havia llavors, que es dugués a terme aquesta acció”.

La pancarta que reclama la “llibertat dels presos polítics” es va despenjar el passat 26 de març pels pronunciaments de les Juntes Electorals i del Síndic de Greuges de Catalunya que consideraven que s’havia de mantenir la neutralitat de les administracions públiques davant la proximitat de les eleccions generals del 28 d’abril.

La pancarta ha patit diversos atacs des del 2017.  L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa (ERC), ha avançat “que qualsevol nova acció que es vulgui tirar endavant al consistori a nivell nacional haurà d’assolir la majoria necessària al ple de l’Ajuntament de Blanes”.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*