Buch es reunirà amb els alcaldes de la Selva per abordar la problemàtica de les ocupacions

Trobada dels alcaldes de la Selva amb Interior i comandaments policials al Consell Comarcal. Foto: laselva360
Trobada dels alcaldes de la Selva amb Interior i comandaments policials al Consell Comarcal. Foto: laselva360

El conseller d’Interior, Miquel Buch, es reunirà en les properes setmanes amb els alcaldes de la comarca de la Selva per abordar la problemàtica de les ocupacions d’habitatges que ocasionen conflictes amb els veïns i problemes de seguretat. Ho ha confirmat el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, després de l’acte d’inauguració del nou edifici de la brigada i la guàrdia municipal de Maçanet de la Selva.

Balliu ha dit que ha pogut conversar breument amb Buch i aquest s’ha compromès a tornar a la Selva en un termini aproximat de quinze dies i reunir-se amb els alcaldes.

“Sobretot per la preocupació de molts alcaldes, gairebé tots, per les ocupacions, les entrades a domicilis. Estem en uns nivells que ja no es pot tolerar. Hem dit prou i ho hem fet saber al conseller, que s’ha hagut d’anar per la situació política que estem vivint. No obstant hem pogut parlar un minut i ha agafat el compromís de que en uns 15 dies tornarà a la comarca de la Selva, farem un consell d’alcaldes en el que tothom podrà expressar aquest malestar que estem vivint i amb el que els alcaldes ens sentim impotents. Alguna cosa hem de fer”.

Tot just ara fa any els alcaldes de la Selva es van reunir al Consell Comarcal amb el Director Territorial d’Interior, Albert Ballesta, i comandaments policials per mirar de trobar una solució a l’onada de robatoris que es va viure a finals del 2018 a la comarca. D’aquella reunió va sortir la demanda d’un canvi legislatiu.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*