Caldes fa una valoració positiva de la Fira de l’Aigua d’enguany

Concurs menjadors calamars a la Fira de l'Aigua de Caldes
Concurs menjadors calamars a la Fira de l'Aigua de Caldes. Foto: Aj. Caldes

L’Ajuntament de Caldes de Malavella ha fet una valoració molt positiva de la Fira de l’Aigua d’enguany, que es va celebrar diumenge passat a la població. El modernisme ha estat un dels prinicipals fils conductors d’aquesta edició, substituïnt el toc de la història romana que ha caracteritzat la programació d’altres anys. Això s’ha reflectit en els vestits dels Guies Ufissials, els tallers infantils i altres activitats.

El regidor de turisme, Sergi Mir, ha dit que “hi havia visitants a tots els carrers del poble, molts dels quals venien d’altres punts de Catalunya atrets per la oferta turística que proposa el poble”.

Per la seva banda, l’alcalde Salvador Balliu s’ha expressat en el mateix sentit: “fa molt de temps que no veia una Fira de l’Aigua tan lluïda, veiem moltes cares noves i això és molt positiu, perquè vol dir que la Fira arriba cada vegada més lluny”.

Una de les activitats destacades de la programació d’enguany ha estat la xerrada “Memòries líquides: les dones i els safaretjos”. La periodista Rosa Vendrell ha repassat davant de més d’una cinquantena de persones la importància d’aquests espais a partir de lectures i interaccions amb el públic.

Altres activitats amb una bona acceptació per part del públic han estat el concurs de menjadors de calamars a la romana i bevedors d’agua amb gas, la caminada popular per la Via Verda de Caldes -amb més de 120 participants-, els tallers, les parades de productes artesans i de menjars i les de les entitats del poble així com les diverses propostes musicals.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*