Cap nou positiu i cap mort per coronavirus aquest dimecres a l’Hospital de Blanes

Hospital Comarcal de la Selva
Hospital Comarcal de la Selva

Les dades de les últimes hores facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva parlen d’un total 32 pacients ingressats per coronavirus a l’Hospital de Blanes. Això són quatre pacients menys que ahir dimarts, quan la xifra era de 36. Aquest dimecres s’han donat quatre noves altes, no hi ha hagut cap nou ingrés per Covid-19 ni tampoc cap defunció.

D’altra banda, el nombre de professionals sanitaris positius ha tornat augmentar i ara la xifra és de 81, una dada que també inclou els professionals de l’Hospital de Calella.

A la Regió Sanitària de Girona -a la que pertany l’Hospital de Blanes i que inclou set comarques- el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 1.941 d’acord amb les dades publicades al web de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS), 97 més que en l’actualització anterior.

El nombre de persones ingressades en estat greu és de 91 i el total de persones hospitalitzades és de 625. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 542.

A la Regió Sanitària Girona s’han registrat avui 33 noves defuncions amb Covid-19, amb un total de 232 persones mortes.

En darrer terme el nombre d’altes hospitalàries acumulades que s’han produït en els hospitals de la Regió és de 598.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*