Els CAPs de Lloret reorganizen la seva activitat per minimitzar el risc de contagi per coronavirus

Els CAPs de Lloret reorganitzen la seva activitat per minimitzar el contagi per coronavirus
CAP El Rieral de Lloret de Mar. Foto: CSMS

Aquest dimecres ha entrat en funcionament una nova organització de l’activitat dels Centres d’Atenció Primària de Lloret de Mar, el CAP de Lloret i el CAP del Rieral. Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens gestor dels dos CAPs de Lloret, expliquen en una nota de premsa que l’objectiu és “minimitzar en la mesura del possible el risc de contagi per coronavirus entre pacients”.

D’aquesta manera, el CAP Lloret de Mar concentrarà tota l’atenció que es presta als adults , programada i urgent . En aquest centre hi hauran d’acudir totes les persones que tinguin una visita programada de Medicina o d’Infermeria de Família i Comunitària, els qui hagin de fer el control del sintrom, els qui s’hagin de fer una extracció o els qui tinguin programades cures d’infermeria.

Per la seva part, el CAP Rieral assumirà tota l’atenció programada i urgent pediàtrica aixi com l’activitat ginecològica i obstètrica i l’atenció domiciliària Per tant, tots els pacients pediàtrics del CAP Lloret de Mar hauran d’acudir a partir d’aquest dimecres al Rieral.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*