Càpsules formatives per videoconferència per millorar l’ocupació

Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360
Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360

El Servei Integral d’Ocupació del Consell Comarcal de la Selva ha programat unes càpsules formatives adreçades a persones que volen millorar l’ocupació. La proposta consisteix en un programa formatiu amb tallers i cursos adreçats a persones que actualment estan a l’atur o que volen millorar l’ocupació.

Aquest nou pla formatiu l’impartiran professionals especialitzats, que oferiran càpsules en format seminari a través de videoconferències.

En aquestes formacions les persones participants podran aprendre tècniques per buscar feina amb recursos telemàtics. També coneixeran quins sectors i perfils professionals ofereixen millors oportunitats laborals i quines són les tendències, les condicions laborals i els canals per a la cerca de feina que utilitza cada sector.

La primera sessió formativa serà el 6 d’octubre i tractarà sobre el “Treball en xarxa vital en temps difícils”. L’última, el 19 de novembre amb la darrera que fa referència a “Coneix els millors canals per trobar feina de gerontòleg/loga”. En el marc d’aquests dos mesos i mig es tractaran àmbits tan diversos com les oportunitats laborals en el comerç urbà i en els sectors, de l’hostaleria, la restauració i la logística, entre altres.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*