Carme Ruscalleda serà la confraressa d’Honor de la festa de la ratafia d’enguany

Carme Ruscalleda serà la confraressa d'Honor de la Festa de la Ratafia 2019
Carme Ruscalleda serà la confraressa d'Honor de la Festa de la Ratafia 2019. Foto: Confraria Ratafia

La cuinera de Sant Pol de Mar Carme Ruscalleda serà la Confraressa d’Honor de la 38a Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners que tindrà lloc a la capital de la Selva del 7 al 10 de novembre. Els organitzadors de la Festa de la Ratafia distingiran Ruscalleda “per la seva llarga i estreta relació amb productes elaborats amb ratafia, un ingredient que ha estat present a les seves cartes durant els 30 anys al capdavant del restaurant Sant Pau i que encara promociona al restaurant que dirigeix a Tòquio, al Japó”, segons expliquen al seu web.

La Confraressa d’Honor és la màxima distinció que atorga la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma. Aquest guardó l’han rebut en els darrers anys la pastissera local Magda Tolosa, Faustí Bosch de Ratafia Bosch, el president de la Generalitat Carles Puigdemont, el sommelier Josep Roca, el productor de ratafia Russet, Xavier Codina i el personatge radiofònic senyor Marcel·lí Virgili.

Un cap de setmana amb més de 50 propostes entorn a la ratafia

Durant quatre dies Santa Coloma s’omplirà d’activitats per a tots els públics amb la ratafia com a denominador comú. Es faran xerrades tècniques, sortides al bosc, concerts, tallers, cursos, exposicions fotogràfiques i activitats gastronòmiques. El concurs de ratafies casolanes per altra banda és una de les propostes amb més èxit. L’any passat es van comptabilitzar 254 participants, alguns provinents de països com Canadà, Nova Zelanda o Polònia.

L’activitat cultural també tindrà el seu espai amb els  concerts de Pau Riba i l’Orchestra Fireluche, Obeses i Xiula, entre d’altres.

Els organitzadors esperen que durant els quatre dies passin per Santa Coloma de Farners unes 35.000 persones.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*