Cinc casos nous i una nova defunció per coronavirus a l’Hospital de Blanes

Hospital Comarcal de la Selva
Hospital Comarcal de la Selva

Les dades de les últimes hores facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva parlen d’una nova defunció per coronavirus a l’Hospital de Blanes i cinc nous casos positius en aquest centre. Fins ara han mort per coronavirus en aquest centre un total de nou persones.

Actualment, el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia a l’Hospital de Blanes arriba als 38 pacients. Aquest dilluns també s’ha registrat una nova alta, i fins ara se n’han donat sis.

D’altra banda, amb relació al nombre de professionals sanitaris afectats la xifra és de 73 però aquesta xifra també inclou els professionals de l’Hospital de Calella. Les dades d’ahir apuntaven per error a 81 professionals afectats, quan realment n’eren 72. Es van incloure 9 que estaven pendents de resultats.

A la Regió Sanitària de Girona -a la que pertany l’Hospital de Blanes i que inclou set comarques- el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 808 (66 més que en l’actualització interior) d’acord amb les dades publicades al web de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS). El nombre de persones ingressades en estat greu és de 106. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 444.

A la Regió Sanitària de Girona s’han registrat avui 17 noves defuncions per Covid-19, amb un total de 83 persones mortes. El nombre d’altes hospitalàries acumulades que s’han produït en els hospitals de la Regió és de 171.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*