Circulació amb serveis mínims per una vaga a Renfe

Tren de Rodalies al seu pas pel Maresme. Foto: maresme360
Tren de Rodalies al seu pas pel Maresme. Foto: maresme360

El sindicat Comissions Obreres (CC.OO.) ha convocat una vaga a Renfe per aquest dilluns 15 de juliol. El motiu de l’aturada és que el sindicat considera que l’empresa no ha complert els tres principals punts del nou conveni, orientats bàsicament a “generar ocupació, reduir la jornada i augmentar el sou” i estima que la via de la negociació ja està esgotada.

Les conseqüències directes d’aquesta vaga són una reducció dels trens que circulen a les línies de regionals, rodalies i també AVE de la demarcació de Girona. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha dictat uns serveis mínims que són del 66% entre les 6.00 i les 9.30 hores i les 17.00 i les 20.30 hores per a rodalies i regionals. Durant la resta del dia només circularan un 33% dels trens habituals.

Pel que fa als combois de llarga distància i Alta Velocitat l’empresa assegura un servei del 72% dels trens, que són aquells que s’operen amb personal de Barcelona. Pel que fa els serveis Avant els serveis essencials són del 65% i dels trens de mercaderies només circularan un 25% dels programats.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*