Confirmat el segon cas de coronavirus a Lloret de Mar

Hospital Doctor Josep Trueta. Foto: ICS Girona
Hospital Doctor Josep Trueta. Foto: ICS Girona

Aquest divendres s’ha confirmat un segon cas de coronavirus a Lloret de Mar segons ha avançat Nova Ràdio Lloret. Es tracta d’un veí de la població que es troba ingressat a l’Hospital Josep Trueta de Girona i que estava esperant els resultats de les proves, tal com explicava ahir l’alcalde Jaume Dulsat al programa “Bon dia Bona hora” de la ràdio local.

L’alcalde ha insistit en fer una crida a la calma i ha explicat que s’estan seguint tots els protocols i prenent les mesures necessàries per contenir la propagació del virus.

Amb aquest son ja cinc els casos de coronavirus que oficialment es coneixen a la comarca de la Selva.

Mesures bàsiques d’higiene per prevenir el contagi

  • Rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó o bé amb solucions alcohòliques, especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.
  • Evitar el contacte estret amb persones que mostrin signes d’afecció respiratòria, com ara tos o esternuts.
  • Mantenir una distància de dos metres aproximadament amb les persones amb símptomes d’infecció respiratòria aguda.
  • Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i rentar-se les mans de seguida.
  • Evitar de compartir menjar o estris (coberts, gots, tovallons, mocadors…) i altres objectes sense netejar-los degudament.
  • No s’han de prendre precaucions especials amb els animals a l’Estat, ni amb els aliments, per evitar aquesta infecció.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*