El Consell Comarcal organitza el darrer seminari de l’àmbit cultural creatiu

Cartell del seminari cultural creatiu. Foto: CC Selva
Cartell del seminari cultural creatiu. Foto: CC Selva

El Consell Comarcal de la Selva organitza el proper divendres el darrer seminari en l’àmbit cultural creatiu on s’informarà dels programes d’ajudes per a contractació d’espectacles culturals de la Generalitat de Catalunya (programa.cat) i de la Diputació de Girona (catàleg escènics).

Es tracta d’una jornada dirigida als responsables culturals dels Ajuntaments i també a artistes i professionals de la gestió cultural amb l’objectiu que puguin conèixer els ajuts de la Generalitat i la Diputació inclosos en aquests programes.

La jornada tindrà un doble enfoc, per una banda informar als ajuntaments i programadors culturals dels avantatges de contractació que ofereixen els programes i per altre, promoure la inscripció dels professionals, companyies d’arts escèniques i música a formar-ne part.

La sessió començarà a les deu del matí i està previst que s’allargui fins a les dues del migdia.

Programa.cat és una eina dirigida a professionals i companyies d’arts escèniques i música per tal que puguin donar a conèixer les seves propostes als agents responsables de les programacions municipals. Als ens locals els permet contractar a preus directament subvencionats i els facilita una relació de propostes amb les seves condicions tècniques i de contractació, que prèciament han estat validades per una comissió d’experts.

Per la seva banda, el Catàleg Escènics és una plataforma de promoció de les arts escèniques i la música que posa en relació l’oferta artística disponible a les comarques de Girona amb Ajuntaments, biblioteques, equipaments culturals, centres cívics, associacions o particulars que busquen espectacles per fer les seves programacions. Cada any, la Diputació de Girona subvenciona tots els municipis de la província les activitats i la despesa cultural municipal.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*