Decathlon arribarà l’any vinent a Blanes amb una botiga de 2.400 metres

Terrenys on es construirà el centre Decathlon a Blanes. Foto: Aj. Blanes
Terrenys on es construirà el centre Decathlon a Blanes. Foto: Aj. Blanes

Finalment s’han confirmat els rumors que fa anys circulen sobre l’obertura d’una botiga Decathlon a la Selva Marítima. L’Ajuntament de Blanes ha anunciat avui que aquesta setmana ha atorgat la llicència d’obres perquè l’empresa pugui començar a construir el seu centre. Així, Decathlon s’instal·larà en uns terrenys al Pla Parcial Costa Brava, a tocar de l’Avinguda del Parlament. El centre ocuparà una parcel·la de 10.872 metres quadrats, amb una superfície útil de 2.978 metres, dels quals 2.400 es destinaran a l’espai comercial.

El nou Decathlon de Blanes tindrà un aparcament amb capacitat per a 162 places, de les quals 6 estaran reservades per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda.

Des del consistori blanenc han expressat la seva satisfacció per l’arribada de Decathlon ja que “implicarà per a la ciutadania de la vila” segons un comunicat de premsa del consistori. En aquest sentit, l’Ajuntament ha demanat a l’empresa que contracti personal de la població, cosa que “ha estat vist amb bons ulls”.

L’interès de Decathlon per la zona ve de lluny donat que a la Selva Maritima -zona que abarca des de Calella fins a Tossa de Mar- hi viu un volum important de població que ara s’ha de desplaçar a Mataró o Girona per trobar un centre de la firma francesa.

Les dues poblacions de les que s’ha parlat per acollir la firma francesa dedicada a la venda de material esportiu han estat Malgrat de Mar i Blanes. A finals d’octubre, l’alcalde de Malgrat Joan Mercader va confirmar que Decathlon no s’establiria en uns terrenys en els que la població maresmenca també planeja un centre comercial, amb la qual cosa totes les mirades van girar cap al municipi veí de Blanes.

La modificació urbanística aprovada el febrer d’aquest any pel ple municipal de Blanes va aplanar el camí perquè finalment l’empresa hagi escollit Blanes per obrir la seva primera botiga a la comarca de la Selva.

Les obres duraran uns sis mesos, el que fa pensar que la inauguració serà l’any vinent 2020. Decathlon està present actualment en 54 països. La primera botiga la va obrir el 1976 a Lille (França), i a l’estat espanyol es va implantar per primer cop a Montigalà (Badalona), amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*