Descobreixen l’ocupació d’una finca amb animals a Riudellots

Mossos
Mossos. Foto: CME

Uns veïns de Riudellots de la Selva han descobert l’ocupació d’una finca de la població on un home guarda diversos animals de granja, segons avança Diari de Girona. La troballa de la finca ocupada a Riudellots s’hauria produït, segons el diari, quan a principis de la setmana passada els veïns van trobar un cavall al mig de la carretera que presentava una ferida en una pota.

Les persones que el van trobar també tenen cavalls i és per això que van saber com calmar-lo. Tot seguit, van trucar els Mossos d’Esquadra i els Agents Rurals per tal que poguessin identificar l’animal. Va ser llavors quan van veure que el cavall procedia d’una finca on hi havia gallines, xais, un gos i un home. Aquesta persona havia ocupat la finca per guardar-hi tots aquests animals.

La finca ocupada a Riudellots és a tocar de la carretera N-II. Els propietaris són una família que ja ha estat avisada de l’ocupació i ja haurien iniciat els tràmits de denúncia amb els Mossos d’Esquadra segons assegura Diari de Girona citant fonts de l’Ajuntament de Riudellots.

La família també s’hauria posat en contacte amb el consistori però aquest no pot fer cap actuació en tractar-se d’una propietat privada.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*