Desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial de Vidreres

Plantació de marihuana desmantellada a Vidreres
Plantació de marihuana desmantellada a Vidreres. Foto: CME

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana ubicada en una nau industrial del polígon industrial de Vidreres i han detingut tres homes d’entre 42 i 46 d’edat. Les detencions es van produir els dies 5 i 6 de març.

La policia va obtenir fa uns mesos alguns indicis que en una nau del polígon industrial de Vidreres s’hi podria estar cultivant marihuana. Durant la investigació els agents van comprovar que a l’exterior de la nau s’hi sentia una forta olor de marihuana. També van comprovar que hi havia instal·lats aparells d’aire condicionat i ventiladors. Amb el suport de tècnics de la companyia elèctrica, els agent també van poder constatar que la nau no disposava de comptador i que estava connectada directament a la xarxa general.

El passat 5 de març, els policies van veure un vehicle que s’adreçava a la nau amb actitud vigilant. El van aturar i van identificar i detenir el seu conductor després de comprovar que el cotxe desprenia una forta olor de marihuana. Una estona més tard van localitzar un altre vehicle que també s’adreçava a la nau i que en veure els policies va fugir del lloc a gran velocitat. Els agents el van aturar i detenir prop de les dependències de la Policia Local de Vidreres. Al conductor també li van trobar les claus de la nau.

Al dia següent, efectius dels Mossos van entrar a la nau on van trobar 1.450 plantes de marihuana en diverses estances en diferents estadis de creixement. En total 350 quilos. També es van localitzar tots els estris necessaris pel cultiu i cura de les plantes: aire condicionat, ventiladors, testos, i adobs, entre altres.

Quan els agents estaven fent la inspecció de la nau van localitzar una tercera persona amagada dins l’altell de la nau industrial, a qui també van detenir. A tots tres se’ls considera presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. A un d’ells també se li imputa un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dissabte 7 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual en va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*