Detingut a Lloret de Mar un home per un crim del 2008 comès a Sèrbia

Vehicles de la Policia Nacional
Vehicles de la Policia Nacional. Foto: Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a Lloret de Mar un home buscat per les autoritats sèrbies des del 2008. El detingut i un altre individu van disparar aquell any contra els responsables de seguretat d’un club després d’un altercat. Un d’ells va morir i l’altre va patir lesions greus.

Les investigacions van començar el passat 9 de juliol, quan la Policia de Sèrbia va traslladar a la Policia Nacional que aquest fugitiu podria trobar-se a Espanya fent ús d’una identitat croata que hauria obtingut robant un passaport original.

Agents de la Policia Nacional van poder comprovar que l’home tenia el seu domicili a Lloret. També van constatar que el detingut alternava el seu domicili amb altres immobles de la zona per evitar ser detingut. El passat 16 de juliol, els agents van muntar un dispositiu policial per detenir-lo.

Per a la seva plena identificació, les autoritats sèrbies únicament disposaven de l’empremta dactilar del seu dit índex dret. Com que l’home era conscient que la policia sèrbia tenia les seves empremtes s’havia autolesionat per evitar ser reconegut. A més, en el moment de la seva detenció va intentar esborrar encara més les seves empremtes trencant-se la pell dels dits amb les seves pròpies ungles.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*