Dos brots de coronavirus afecten 28 persones de dues famílies d’Anglès

Vista d'Anglès
Vista d'Anglès. Foto: Aj. Anglès

Dos brots de coronavirus han afectat un total de 28 persones de dues famílies d’Anglès segons una informació de l’Agència Catalana de Notícies (ACN) que recullen diversos mitjans de comunicació. Una de les famílies té 23 infectats i els 5 restants són de l’altra,

Els membres de la primera família han superat el test PCR posterior als catorze dies i tots han donat negatiu. El protocol, però, obliga a passar un període d’incubació de 28 dies. Els primers casos positius es van començar a detectar la segona quinzena de juliol, el que explicaria els negatius actuals dels afectats. Des de la detecció dels primers casos, Salut ha fet proves PCR als contactes més estrets per tal de trobar tots els infectats. Pel que fa a l’altra família, dos dels cinc contagiats tenen símptomes lleus, mentre que tres són asimptomàtics.

L’Ajuntament per la seva banda ha explicat que el total de 28 positius que actualment hi ha a la població són tots casos lleus que no necessiten hospitalització.

Per altra part, el consistori també ha informat el Centre de Dia es tancarà durant 10 dies per recomanació del Departament de Salut tot i no haver-se detectat cap cas positiu ni sospitós.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*