Dues primeres morts per coronavirus a l’Hospital de Blanes

Hospital Comarcal de la Selva
Hospital Comarcal de la Selva

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat de les dues primeres morts per coronavirus a l’Hospital Comarcal de la Selva, a Blanes. Les dues persones eren pacients amb patologies prèvies.

Segons les xifres facilitades en les darreres hores, aquest dimarts han ingressat quatre persones més per coronavirus i el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia en aquest centre ja arriba als 18 pacients. Fins al moment han rebut l’alta dues persones que estaven ingressades pel Covid19.

Pel que fa al nombre de professionals sanitaris afectats, la xifra és de 28 entre els hospitals de Blanes i Calella, que són els dos gestionats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

A la Regió Sanitària de Girona s’han confirmat en les darreres hores 163 casos nous de coronavirus. S’eleva així a 706 el nombre d’afectats, 49 dels quals en estat greu i 223 són professionals sanitaris. A la Regió Sanitària Girona també s’han registrat aquests dimarts 4 noves defuncions per coronavirus -entre les dues de l’Hospital de Blanes- amb un total de 32 persones mortes fins al moment.

Fa 10 dies l’hospital va posar en marxa una sèrie de canvis en la seva organització per donar resposta a l’epidèmia del coronavirus. Consisteixen bàsicament en l’anul·lació de totes les proves no urgents per donar preferència a l’atenció urgent. Les mesures també s’apliquen als centres d’atenció primària que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (dos a Lloret i un a Tossa).

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*