El castell de Montsoriu amplia horaris i ara obrirà també els dijous

Castell de Montsoriu
Castell de Montsoriu

El castell de Montsoriu, a Arbúcies, amplia l’horari de visites i ara obrirà també els dijous fins les tres de la tarda. Des de la reobertura després del confinament, ara fa quinze dies, el castell només es podia visitar de divendres a diumenge. Les visites guiades continuen sent els dissabtes i diumenges.

Una cinquantena de persones van pujar al castell durant tot el primer dia d’obertura, el divendres 17 de juliol, i també es va registrar força activitat durant el dissabte i diumenge.

El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ha expressat la seva satisfacció en relació al primer cap de setmana d’obertura de Montsoriu:

“Estem molt satisfets de la bona afluència de visitants que hi ha hagut aquest primer cap de setmana i també del comportament que van tenir durant la seva visita ja que van seguir totes les mesures de la COVID-19. La decisió que vam prendre d’esperar uns dies més després de la fi de l’estat d’alarma crec que va ser encertada perquè volíem obrir el recinte amb totes les garanties per als visitants. I així ha estat”.

Des del Patronat del Castell confien que durant el mes d’agost la xifra de visitants assoleixi rècords històrics tenint en compte que moltes persones han anul·lat el destí de les seves vacances o les han canviat per fer turisme de proximitat.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*