Rossend Domènech presentarà el seu darrer llibre a Santa Coloma

El periodista Rossend Doménech
El periodista Rossend Doménech

El periodista Rossend Domènech presentarà el proper dimecres 20 de març a Santa Coloma de Farners  el seu darrer llibre “Els nous bàrbars“. L’acte tindrà lloc a El Centre – Eix de Negoci (Carretera de Sils, 39) a partir de les set del vespre i està organitzat per l’Associació Impàs, laselva360 i el cercle Selva dels Ateneus Cooperatius de les Terres Gironines.

“Els nous bàrbars” tracta sobre la capacitat d’adaptació quan hi ha un canvi de paradigma i la gestió de la incertesa, dues temàtiques que defineixen molt bé la societat actual.

En Rossend Domènech és periodista i viu a Itàlia, on és cronista de El Periódico de Catalunya. Va ser corresponsal de guerra durant deu anys, i és un dels fundadors de la revista Interviú; també ha col·laborat amb els suplements Altaïr, Viajes (National Geographic), Clio i Lonely Planet. Ha publicat “L’aventura de les finances vaticanes” (1989) i, en col·laboració amb Xavier Febrés, ha escrit “Roma, passejar i civilitzar-se” (1987, 2000). L’any 2005 va ser cofundador del Gruppo del Gusto en l’àmbit de l’Associació de la premsa estrangera d’Itàlia, grup que reuneix uns 110 corresponsals de tot el món que escriuen sobre agricultura i alimentació.

Entre altres, ha rebut els premis Mare Nostrum Awards (2015), Words of Wine (2014) i el Saint Vincent de periodisme de la Presidència de la República italiana (2002).

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*