El Centre – Eix de Negoci presenta les formacions dels propers mesos

Seminari a El Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners
Seminari a El Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. Foto: Centre - Eix de Negoci

El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners -un espai a l’entrada del municipi dedicat a promoure l’emprenedoria a la comarca- ha presentat els seminaris de formació per als darrers mesos de l’any.

Enguany hi ha una novetat i és una jornada dedicada íntegrament a la digitalització de les empreses que tindrà lloc el 23 d’octubre. Serà un dia en el que coincidiran tres seminaris formatius. El primer estarà dedicat a vendre a través d’un marketplace i anirà a càrrec de Llorenç Bové. El segon estarà centrat en el Inbound Màrqueting i l’impartirà Xavier Romo. El tercer seminari tractarà sobre analítica web i anirà a càrrec d’Eva Bautista.

La programació comença el proper 18 de setembre amb el taller “Aprenent a ser emprenedor” que impartirà David Alberca. La setmana següent, el dia 25 de setembre, serà el moment per parlar de tresoreria, pressupost i càlcul de marges amb Salvador Figueras. A l’octubre, a banda de la jornada dedicada a la digitalització, eldia hi haurà un seminari centrat en l’aplicació de disseny online Canva; el dia 9 Mercè Julià impartirà un taller sobre fiscalitat per a autònoms.

El mes de novembre estarà dedicat íntegrament al màrqueting. El dia 6, Martí Juanola oferirà el seminari “Màrqueting per a empreses que comencen”; el dia 13 serà el torn d’Ariadna Padilla per donar recursos relacionats amb la presència dels negocis a Instagram i el dia 20 Joan Canal parlarà del Branding i de com construir una bona marca.

De cara al desembre hi ha programat el seminari “Finances per a no financers” amb Jordi Juanola. La programació del 2019 acabarà el dia 18 amb la 6a Jornada d’Emprenedors i Empreses que l’any passat va reunir al voltant d’un centenar de persones.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*