El Consell Comarcal comdemna l’agressió a una treballadora social de Salt

Concentració de rebuig a l'agressió a una treballadora social de Salt. Foto: CC Selva
Concentració de rebuig a l'agressió a una treballadora social de Salt. Foto: CC Selva

Unes 200 persones -entre treballadors i polítics- han participat a l‘aturada de quinze minuts que ha tingut lloc aquest divendres al migdia a la seu del Consell Comarcal de la Selva, a Santa Coloma de Farners, per comdemnar l’agressió que va patir fa una setmana una treballadora dels serveis socials de Salt, al Gironès. La dona, una psicòloga que treballa al Consorci de Benestar Social Gironés-Salt, va ser apunlayada en mig del carrer.

L’aturada en defensa dels professionals dels serveis socials s’havia convocat a les dotze del migdia davant dels centres de serveis socials de Catalunya i el Consell Comarcal de la Selva la va fer extensiva a tota la comarca.

El president de l’administració comarcal, Salvador Balliu, ha comdemnat l’agressió i ha manifestat “la necessitat d’activitat mecanismes perquè els professionals de l’atenció directe als serveis socials no hagin de patir agressions ni amenaces per part de persones que queden excloses dels ajuts públics”.

La responsable dels Serveis Bàsics d’Atenció Primària, Maite Boldú, ha estat l’encarregada de fer la lectura del manifest.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*