El Consell Comarcal de la Selva edita un recull de les actuacions del mandat

Consell Comarcal de la Selva
Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360

El Consell Comarcal de la Selva ha editat un resum de les actuacions més destacades dels darrers quatre anys de mandat, coincidint amb la seva finalització. Es tracta d’una publicació elaborada des del Servei de Comunicació del Consell Comarcal de la Selva i que recull els nous projectes o serveis, diferents accions i les dades més significatives assolides entre el 2015 i el 2019.

En aquest recull d’actuacions, també s’assenyala l’evolució que ha tingut el pressupost de l’ens selvatà en els darrers quatre anys que ha passat de 25 a 45 milions d’euros. També destaca el fet que ha assolit el lideratge a Catalunya, tant en serveis com en pressupost.

El president del Consell Comarcal de la Selva en funcions, Salvador Balliu, ha destacat la gran tasca que s’ha fet en els darrers quatre anys i ha assenyalat que això ha estat gràcies, en molt bona part, “a la feina que fa tot l’equip humà que hi treballa”.

Des del Consell Comarcal expliquen que una de les prioritats ha estat la millora en afers socials. Durant aquest mandat, s’han atorgat un total de 1.200 ajuts d’urgència social, 1.957 ajuts al lloguer, 780 ajuts de pobresa energètica i 50 d’especial urgència, entre d’altres. També s’han facilitat un total de 55.000 hores anuals d’atenció domiciliària, s’ha creat una nova línia d’ajuts al transport adaptat i un punt SAI LGTBI, entre d’altres noves mesures i serveis.

Balliu també ha fet un bon balanç del pacte entre els grups de CiU, Independents de la Selva i PSC, tal com ja va comentar en una entrevista en aquest portal. Entre els projectes pendents per al pròxim mandat destaquen la conversió de l’empresa de gestió de residus NORA en una entitat pública, per tal de millorar el servei als ajuntaments de la comarca.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*