El Consell Comarcal de la Selva estrenarà nova seu abans de finals d’any

Locals nova seu Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360
Locals nova seu Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360

El Consell Comarcal de la Selva tindrà una nova seu abans que acabi aquest 2019. Ho ha explicat en una entrevista a laselva360 l’actual president de l’administració comarcal, Salvador Balliu.

Les noves instal·lacions estaran ubicades en uns locals de 1.500 metres quadrats de la carretera de Sils, a l’entrada de Santa Coloma de Farners -davant la benzinera i on abans hi havia un establiment xinès- i han de servir per descongestionar l’edifici del Passeig de Sant Salvador, on actualment es concentren la majoria de serveis que ofereix el Consell Comarcal.

Salvador Balliu explica que esperen que les obres s’enllesteixen aviat:

Les obres començaran abans de l’estiu. Ara ja tenim la distribució i s’estan fent els càlculs d’estructura i planejament. També hem encarregat la façana. Creiem que les obres aniran depressa perquè tot és modular i la feina és la col·locació. Creiem que abans de final d’any podrem fer el trasllat a la nova seu.

Balliu també ha dit que el nou espai és necessari perquè les instal·lacions actuals han quedat petites:

Hem anat creixent i estem apilonats, tot i que els serveis socials són a la plaça Farners i la recaptació també la tenim separada. Però aquí hi ha tots els serveis a la ciutadania i el que estem pensant és que d’aquests 1.500 metres n’ocuparem 1.000. Els 500 restants estan per veure a què els dediquem però no es quedaran buits perquè la visió és que tot ha de treballar al 100% perquè sigui rendible i justificat. Donat que aquest local està davant de El Centre – Eix de Negoci i si aquest està ple, el més llògic és que fem alguna cosa.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*