El Consell Comarcal posa en marxa un servei d’assessorament cultural

El Consell Comarcal de la Selva posa en marxa un servei d'Assessorament cultural
El Consell Comarcal de la Selva posa en marxa un servei d'Assessorament cultural

El Consell Comarcal de la Selva ha posat en marxa un servei d’assessorament dirigit a empreses, professionals i entitats del sector de la cultura a la comarca. Es tracta d’un servei que aborda qüestions com la creació d’esdeveniments culturals, la gestió legal, administrativa i financera, la comunicació o la recerca de finançament, entre altres.

El servei, que compta amb un grup de consultors experts en diferents àmbits, es prestarà inicialment a Anglès, la Cellera de Ter, Sils, Osor i Vilobí d’Onyar.

Aquest servei d’assessorament i consultoria vol respondre a les necessitats en aquest àmbit detectades durant els darrers anys a la comarca a través del projecte comarcal selvacultura. La consultoria i l’assessorament formen part d’un projecte més ampli que consisteix en l’articulació d’una ecosistema cultural i creatiu a la comarca que ha de servir com a eina de suport en matèria de cultura als Ajuntaments.

El projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*