El Consell Comarcal treballa amb la previsió d’estrenar nova seu a finals d’any

Locals nova seu Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360
Locals nova seu Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360

El Consell Comarcal de la Selva treballa amb la previsió de tenir enllestit el nou local de l’entrada de Santa Coloma -a la carretera de Sils- abans de finals d’any. L’any passat 2019 ja es va anunciar la construcció de la nova seu però es van trobar plaques d’amiant que van endarrrerir el començament de les obres.

Ho ha confirmat el president de l’ens comarcal, Salvador Balliu, que ha explicat que el procés de licitació de les obres ja està en marxa per procediment d’urgència. “Es tracta d’una previsió, sempre hi poden haver imprevistos i, a més, el projecte ha d’estar un mes en exposició pública”, ha afegit Balliu.

El president comarcal també ha explicat que un cop es faci l’adjudicació de les obres aquestes haurien d’executar-se de forma ràpida perquè la majoria del local es construirà amb mòduls prefabricats. L’import de la licitació és de poc més d’1.230.000 euros.

Les noves instal·lacions estaran ubicades en uns locals de 1.500 metres quadrats de la carretera de Sils, a l’entrada de Santa Coloma de Farners -davant la benzinera i on abans hi havia un establiment xinès i un concessionari de cotxes- i han de servir per descongestionar l’edifici del Passeig de Sant Salvador, on actualment es concentren la majoria de serveis que ofereix el Consell Comarcal.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*