El Consell Comarcal treballa en un projecte per impulsar ‘el caràcter cultural-creatiu’ de la comarca

Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360
Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360

Tècnics i regidors de cultura de diversos Ajuntaments de la comarca de la Selva han conegut aquest dimecres el nou projecte pilot “Articulació d’un ecosistema cultural-creatiu a la Selva”, que està impulsant aquest 2019 el Consell Comarcal de la Selva. La presentació s’ha fet en el marc d’una reunió de tècnics i regidors de cultura que ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal, a Santa Coloma de Farners.

El nou projecte s’està impulsant a cinc municipis de la Selva -Osor, La Cellera de Ter, Anglès, Vilobí d’Onyar i Sils- i té com a objectiu establir un mecanisme de treball supramunicipal i sostenible en el temps per posar en valor el caràcter cultural-creatiu de la Selva.

Fins ara, s’ha posat en marxa un servei d’assessorament en temes legals, administratius i financers o de gestió i comunicació de projectes culturals i creatius. Aquest servei d’assessorament està adreçat a professionals i entitats de la comarca.

Els tècnics i regidors de cultura també han pogut conèixer altres programes ja iniciats com la professionalització i la promoció del sector cultural-creatiu, l’acompanyament als ajuntaments en matèria cultural, el concurs Art en ruta o la promoció de l’activitat cultural dels municipis a través del portal www.selvacultura.cat, entre altres.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*