El Consell de la Selva finalitza el Programa 30 Plus amb un total de 39 contractacions

Acte de tancament del Programa 30 Plus. Foto: Consell Comarcal de la Selva
Acte de tancament del Programa 30 Plus. Foto: Consell Comarcal de la Selva

El Consell de la Selva ha finalitzat el període de contractació del Programa 30 Plus amb un total de 39 contractacions en diferents sectors i perfils professionals a empreses de la comarca. El projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal.

El Programa 30 Plus va néixer amb l’objectiu de fomentar la inserció laboral de persones de més de 30 anys a l’atur. Per a fer-ho possible, l’ens selvatà obre un període de subvencions per a empreses que contratin personal resident a la comarca. Enguany hi ha hagut un total de 39 contractacions de diferents sectors i perfils professionals, una xifra que el Consell Comarcal de la Selva cataloga de “molt positiva”.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat l’aposta de l’ens selvatà per aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca. En aquest sentit, ha destacat la “bona acollida” de projectes com el Programa 30 Plus, que des de fa uns anys aposta per la reinserció laboral de majors de 30 anys. Tal com ha explicat Balliu, “generar ocupació a la comarca és un dels principals objectius del Consell”. A més, ha assegurat que des de l’ens es continuarà treballant “perquè els ciutadans de la Selva puguin formar-se i millorar la seva ocupabilitat”.

Formació en el marc del Programa 30 Plus

La setmana passada es va fer el tancament de la formació que s’ha dut a terme en el marc del Programa 30 Plus. A la formació hi han participat deu persones que s’han format en competències i estratègies personals pel manteniment del lloc de treball. De fet, totes elles han estat contractades per empreses de la Selva. A l’acte de tancament hi va participar el conseller d’Empresa i Ocupació, Eduard Colomé; després de l’entrega de diplomes, Colomé va instar els participants a “aprofitar aquesta oportunitat i voler seguir millorant en el dia a dia laboral”.

El Programa 30 Plus està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*