El Podcast per Whatsapp comença aquest dimarts la segona temporada

Podcast notícies de la Selva
Podcast notícies de la Selva

Aquest dimarts 1 de setembre a les 7 del matí torna el Podcast per Whatsapp de laselva360 després del parèntesi del mes d’agost. La segona temporada porta algunes novetats com la possibilitat de rebre el podcast també a través de Telegram i la presència a Spotify i la plataforma iVoox.

L’essència del servei, però, continua sent la mateixa: acostar les notícies comarcals més rellevants de les darreres hores en format breu a través i aprofitant la llibertat de moviments i autonomia d’escolta que ofereix el podcast.

El Podcast per Whatsapp de laselva360 es va estrenar l’octubre de l’any passat i, des de llavors, ha tingut molt bona acceptació. A principis d’aquest 2020 el podcast va aconseguir ser finalista dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local que organitza la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Girona.

Per la seva part, també a principis d’enguany el podcast va obtenir el reconeixement dels Premis Ràdio Associació en la categoria Innovació. La gala de lliurament de premis està prevista per al proper 8 d’octubre a Barcelona.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*