El ‘Podcast per Whatsapp’ de laselva360, finalista dels premis Carles Rahola

Whatsapp
Whatsapp

El Podcast per Whatsapp que edita diàriament aquest mitjà és una de les propostes finalistes dels XI Premis Carles Rahola de Comunicació Local en la categoria de ‘Millor informació digital’. El jurat valora “una idea innovadora plantejada d’una forma no intrusiva que potencia la informació de proximitat”.

La proposta és un arxiu d’àudio d’una durada aproximada de 2 minuts que inclou les notícies comarcals més importants de les darreres hores en forma de titulars. Les persones que es donin d’alta en aquest nou servei reben el podcat de dilluns a divendres no festius a les set del matí via Whatsapp.

Els Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que atorga la Diputació de Girona i la delegació de Girona del Col·legi de Periodistes, han rebut enguany 69 treballs de 82 participants. Aquesta xifra significa un creixement important respecte l’any passat quan es van presentar 55 treballs de 51 autors.

La cerimònia d’entrega dels premis tindrà lloc el dijous 20 de febrer, a les vuit del vespre, a l’Auditori Palau de Congressos de Girona. La presentació anirà a càrrec de Rafel Faixedas i Carles Xuriguera.

Perquè un podcast i perquè per Whatsapp?

A laselva360 ens agrada experimentar amb nous formats. El podcast no és un format nou i el Whatsapp tampoc és una plataforma nova però la combinació de totes dues eines sí que és una experiència no gaire habitual.

També sabem que Whatsapp és l’aplicació de missatgeria instantània més utilitzada. Creiem que amb aquest servei aportem un valor afegit a la nostra audiència.

Com donar-se alta?

1.- Guarda el número 972 09 15 40 als contactes del telèfon mòbil amb el nom notícies360 (important)

2.- Envia un Whatsapp amb la paraula SELVA al número 972 09 15 40

Si vols donar-te de baixa només has d’enviar la paraula BAIXASELVA al mateix número de Whataspp i no rebràs més podcasts.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*