El propietari del càmping Blanc d’Eivissa de Blanes impedeix que la policia precinti la part ampliada

Camping Blanc dEivissa de Blanes. Foto: Ajuntament de Blanes
Camping Blanc dEivissa de Blanes. Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha emès un comunicat en el que explica que el propietari del càmping Blanc d’Eivissa de Blanes ha negat aquest dimecres l’accés a l’establiment a la policia local, que s’ha personat amb dues dotacions per fer efectiu el requeriment de l’Ajuntament de precintar la part del càmping ampliada de forma il·legal.

Des del consistori expliquen que “l’objectiu de la Policia Local de Blanes era donar compliment a la resolució del decret que ordena el cessament de l’activitat i ús urbanístic de càmping”.

Donat que ni el propietari ni un treballador han permès l’entrada de la policia, ara l’Ajuntament requerirà al jutge una autorització per accedir a les instal·lacions i fer efectiu el precinte.

Per altra banda, el consistori tornarà a imposar la multa de més d’1.340.000 euros per infracció urbanística greu a través de l’obertura d’un nou expedient, ja que l’anterior ha caducat. Una sentència de la setmana passada del Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Girona impedeix que es faci efectiva la imposició d’aquesta sanció precisament per la caducitat de l’expedient.

L’Ajuntament de Blanes treballa en un altre cas similar a la població, el del Càmping Bella Terra, que també va fer una ampliació en terrenys no urbanitzables. El precinte de la part ampliada sense de manera irregular s’ha de fer també aquesta setmana.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*